Haber

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ‘Kampüs Lise’ Projesini İnceledi

“Kampüs Lise” projesini inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İlçemizin eğitim sorununa çözüm olacak bir proje. Binlerce öğrenci burada eğitim alma imkanına sahip olacak. Kısa sürede sonuç alarak ülkemize hizmet etmenin gururunu yaşayın.”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yakın zamanda yapımına başlanan “Kampüs Lise” projesini ziyaret etti. 1 Anadolu lisesi, 1 fen lisesi, 1 imam-hatip lisesi, 1 meslek lisesi ve 1 spor lisesini aynı kampüste buluşturan projeyi inceleyen Bozkurt, bu projeyle gençlerin derslik başına düşen öğrenci sayısının azaltılmasıyla daha kaliteli eğitim alma imkanı. Bozkurt şöyle devam etti: “Burada belediye bütçesine çok ciddi bir para harcıyoruz. Bu proje bizim için çok önemli çünkü Esenyurt’un eğitim sorununu çözecek. Kısa sürede sonucunu alacağız.”

“Türkiye’nin gurur projesi”

Projenin eğitim sorununa büyük ölçüde çözüm olacağını belirten Önder Bozkurt, şöyle konuştu: “Önümüzdeki yılın sonuna doğru bu projeyi bitireceğiz. Şu anda gördüğünüz yerde kapalı spor salonlarının üzerinde halı alanımız da olacak. salonunda yaklaşık 600 seyircinin spor maçlarını izleyebileceği bir tribün bulunacaktır. Hızlıca Hemen yanında bir yurtumuz bulunmaktadır. Burası Esenyurt ve İstanbul dışından gelen öğrencilerimizin kalacağı yurttur. Aşağıda yemekhane olacaktır. O ve üstünde 5 katlı bir bina var.Hemen yanındaki fen lisemizin kaba inşaatı devam ediyor.İmam Hatip Lisesi’nin temeli atılıyor.Anadolu Lisesi de yapılacak.Bu gurur verici. Esenyurt’un değil, Türkiye’nin projesi. Şehirlere göç eden gençlerin birbirleriyle sosyalleşmeleri için büyük bir fırsat.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu