Haber

Tır Şoförü Taksiye Çarptı, Şoföre ve Yolculara Saldırdı

KAĞITHANE’de tır şoförü, önündeki kamyonete selektör yaparak yol isteyen taksiciye sinirlendi ve hızla ilerleyerek taksiye çarptı. Kamyonet sürücüsü ve yanındakiler tutanak tutmak için taksiden inen sürücüye saldırdı. Saldırganlar minibüse binerek olay yerinden kaçtı.

Olay, 14 Temmuz Cuma günü saat 21.00 sıralarında Kağıthane TEM Otoyolu Okmeydanı sapağı üzerinde meydana geldi. Taksici Kıvılcım Aktaş, 3’ü yabancı uyruklu 4 yolcuyu Kartal’dan Haliç Kongre Merkezi’ne götürmek için yola çıktı. Aktaş, en sol şeritte önünden giden kamyonete selektör yaparak yol istedi. Kamyonetin sürücüsü sağ şeride geçip yol verdi ama gerçek bir anda taksiyi bariyerlere sıkıştırmaya başladı. Taksici tırdan kaçarak yoluna devam etti. Kısa süre sonra kamyonetin sürücüsü önünde seyreden taksiye çarptı. Yaşananlara şaşıran Aktaş ve yolcular büyük panik yaşadı. Olayın şokuyla araçta yabancı uyruklu kadın yolcu bayıldı. Aracı hasar gören Aktaş, tutanak tutmak için kamyonetin peşine düştü. Bir süre sonra kamyon durdu. Taksiden inen Aktaş, TIR’dan inen 3 kişinin saldırısına uğradı. Yolcular büyük panik yaşarken, minibüsten 3 kişi inerek olay yerinden ayrıldı. Aktaş, polise giderek şikayetçi oldu. Polis, kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Korkulu anlar taksinin araç kamerasına yansıdı.

“BENİ ENGELLERE DOĞRU YAKALADI. YOLCULAR NEDENİYLE ÇOK PANİK OLDUK”

Taksici Kıvılcım Aktaş, “O gün Kartal’dan 4 yolcu aldım. Biri Türk, 3’ü yabancı uyruklu. Haliç Kongre Merkezi’ne gideceklerini söylediler. Okmeydanı TEM Bağlantı Yolu’na kadar gittik. Sonra dehşetini yaşadığımız tırla karşılaştık. TIR aniden sol şeride geçince çok yavaş gidiyordu. Kamyon çok yavaş gidiyordu. Çok korktuk” dedi.

“Beni Yakaladılar, Yere Tekmelediler”

Aktaş, “TEM İlişki Yolu’ndan Okmeydanı’na olay bitti sanarak 96-97 kilometre hızla gidiyordum. Tutanak tutulacaktı. Tutanak tutmak için arabamdan indim. Beye hasar tutanağı tut dedim. Direk bana yumruk attı ‘Sen kimsin seninle tutanak tutalım’ dedi. 2-3 kişi araçtan inmeye başladı. Neyse ki Türk yolcu bana yardım etmek için araçtan indi. yere fırlatıp tekmeledim. 4 dakikalık sürede maktulle burun buruna geldim. Yolcularımla birlikte ne yapacağımızı düşündük. O sırada polisi aradık. Tek çaremiz polis ve ambulans çağırmak oldu. Tüm yasal süreçleri başlattık. Şu an kayıplar. Sonuna kadar şikayet edeceğim” dedi.

haber-oltu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu