Yaşam

MasterChef’in Vazgeçilmez İsmi Somer Chef Yeni Sezonda Ekranlarda Olabilir!

Uzun süredir merakla beklenen MasterChef Türkiye All Star 14 Haziran akşamı yayın hayatına başlayacak. Ancak şu ana kadar yayınlanan tanıtımlarda ünlü isim Somer Chief’in yer almaması birçok iddiayı beraberinde getirdi. Somer Chief’in takımdan ayrıldığı ve yerine yeni bir ismin geldiği söylendi. Son argümanlar tam tersini söylüyor!

TV8 ekranlarının vazgeçilmez lezzet yarışması MasterChef, bu dönemde All Star konseptiyle hayranlarıyla buluşacak.

‘All Star’ olarak adlandırılan bu formatta bugüne kadar yarışan ve hafızalara kazınan birçok yarışmacı yer alacak. Geçtiğimiz dönemlerin en iddialı isimlerini ortaya çıkaran yarışma için heyecan şimdiden dorukta.

MasterChef Türkiye All Star, tartışmalı yarışmacıları ile 14 Haziran Çarşamba günü ekranlarda olacak.

Merakla beklenen yarışmanın şu ana kadar tanıtımları da yayınlandı. Ancak ünlü isim Somer Chief’in tanıtımlarda yer almaması seyircilerin dikkatinden kaçmadı. Tabii ki Somer Sivrioğlu’nun takımda olmayacağına dair birçok farklı iddia ortaya atıldı.

Yarışmanın kadrosunda Somer Sivrioğlu’nun neden yer almadığı merak edilirken ilk bölüm tanıtımında bir şefin daha tanıtıldığı görüldü!

Somer Chef’in Sedney’deki restoranının işlerine yoğun bir şekilde karıştığı ve yarışmacının ekibinde yer almayacağı ve kanalla yollarını ayırdığı iddia edildi. Somer Sivrioğlu’ndan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk bölümde tanıtılan yeni şefin Yılmaz Öztürk olması da doğal olarak izleyenlerin merakını artırdı.

Yılmaz Öztürk daha önce MasterChef’e konuk şef olarak katılmıştı.

Yeni bir iddiada Somer Chief’in sadece ilk bölümde yer almadığı, ilerleyen bölümlerde de yarışa dahil olacağı belirtiliyor!

MasterChef All Star yarışmasının oldukça uzun soluklu olacağını biliyorsunuz. Yarışın ana kadrosunu belirlemek için öncelikle periyotlarda elemeler yapılacak. Ardından başarılı isimlerle All Star programı başlayacak.

Somer Şef’in sadece 2018-2019 döneminde rol almayacağı, ilk bölümden sonra ekranlara döneceği söylendi.

Tabii şu an elimizde net bir bilgi yok. Bunların hepsinin ileri sürülen tezler olduğunu hatırlamakta fayda var.

En iyisini izleyeceğiz ve göreceğiz!

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu