Haber

Denizli’de depremzedelere sürpriz doğum günü kutlaması

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından aileleriyle birlikte Denizli’deki yurtlara yerleştirilen 2 çocuk için doğum günü kutlaması düzenlendi.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde konutları hasar görenler ve aileleri ile Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi’ndeki Gençlik ve Eğitim Merkezi’ne sevk edildi. SporBakanlığa ait yurtta kalan 2 çocuğun doğum günü olduğu öğrenilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, kutlama için hazırlık yaptı.

Pasta ve hediye alan yetkililer, 8 yaşına giren Yaren Karateke ile 6 yaşına giren Ömer Selim Taş’ın doğum günlerini kutladı.

Karateke ve Taş sürpriz kutlamanın tadını çıkardı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurtlarda yaşayan yaklaşık 3 bin depremzedenin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Deprem nedeniyle hepimiz üzülsek de hayat bir şekilde devam ediyor. Bugün bu güzel çocukların doğum günüydü, hep birlikte kutladık. Millet olarak birlik içinde tüm acıları sarmaya devam ediyoruz. Bir kez daha kanıtladık ki; Türkiye, ülkemizdeki ekibimizle tek yürek.

Ömer Selim Taş’ın halası Emine Senem Taş, bu güçlü süreçte çocukların doğum günlerini kutlamanın çok doğru olduğunu belirterek, “Yeğenimin doğum gününü kutladılar, biz bu süreçte onu bile unuttuk. Bu olay. çocukların içinden geçtiği bu zorlu süreçte gerçekten onlara çok iyi geldi.Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu