Yaşam

Meryl Streep ve Heykeltıraş Kocası Don Gummer Ayrıldı

The Devil Wears Prada, Mamma Mia!, Little Women gibi başarılı yapımlarda rol alan Oscar ödüllü oyuncu Merly Streep, bu kez başarılarıyla değil özel hayatıyla gündemde.

74 yaşındaki Hollywood’un sevilen aktrisinin sözcüsü, Streep ile 76 yaşındaki heykeltıraş eşinin 6 yılı aşkın süredir birlikte olduklarını açıkladı. İkilinin birbirlerine her zaman değer vereceği ancak artık ayrı yollarına devam edecekleri belirtildi.

Streep ve Gummer en son 2018 Oscar’larında birlikte görülmüştü.

Don Gummer’la birlikte…

Çift, ilk olarak 1978 yılında Streep’in erkek kardeşi aracılığıyla tanışmış ve aynı yılın eylül ayında ebeveynlerinin evinin bahçesinde düzenlenen romantik bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

Ancak Streep’in evlilik kararı o dönem bazıları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü Streep, The Godfather filminde de rol alan aktör John Cazale ile nişanlıydı ancak Cazale, akciğer kanseri teşhisi konulduktan sonra Mart 1978’de hayatını kaybetti. Bu acı olaydan altı ay sonra Streep ve Gummer hayatlarını birleştirdi.

John Cazale ve Meryl Streep

Cazale’nin ölümünün ardından Streep, paylaştıkları daireden taşınmak zorunda kaldı ve kardeşi ve arkadaşı Gummer’dan yardım aldı.

İkili hızla yakınlaştı, Gummar New York’ta olmadığında mektuplaştı ve ardından evlenmeye karar verdi. Çiftin dört çocuğu ve beş torunu vardı.

The Devil Wears Prada’nın başrollerinde Streep, Anne Hathaway ve Emily Blunt yer alıyor.

2019’da verdiği bir röportajda Streep, Gummer’ın son derece iyi bir eş olduğunu ve çocukları büyütürken iyi bir ekip çalışması sergilediklerini söylemişti: “Takım çalışması her şeydir. Kocam Don… çok ilgiliydi. Çocuk yetiştirme konusunda biraz daha rahattı. “

İkili, ilişkileri boyunca birbirlerinin kariyerlerine de destek verdi. Gummer, yıllar boyunca Streep’le birlikte birçok kez ödül törenlerine katıldı.

Streep kariyeri boyunca şu ana kadar sekiz Altın Küre ve üç Oscar da dahil olmak üzere pek çok ödül aldı.

Hatta Meryl Streep, 2012 yılında Iron Lady filmiyle ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıktan sonra konuşmasının başında Gummer’dan da bahsetmişti:

“Öncelikle Don’a teşekkür edeceğim çünkü konuşmanın sonunda kocanıza teşekkür ettiğinizde müzik açılıyor ve onun bana hayatımızda en değer verdiğim her şeyi verdiğini biliyorum.”İlham istiyorum.”

dumlupinarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu