Ekonomi

Ethereum kurucusu kripto sektörü ile yapay zeka arasındaki ilişkiyi gündeme getirdi

Investing.com – Ethereum’un kurucu ortaklarından ve alanının en değerli isimlerinden biri olan Vitalik Buterin, son blog yazısında yapay zeka ve kripto paralar arasındaki ilgiye değindi.

Vitalik Buterin, yapay zekanın kripto endüstrisindeki rolünü video oyunuyla karşılaştırdı ve yapay zekanın oyundaki bir oyuncu olduğunu savundu. Ayrıca Buterin, yapay zekanın kripto endüstrisinde daha geniş bir kullanım potansiyeline sahip olduğundan da bahsetti. EthereumKurucu, varsayım piyasalarındaki ucuz varlıkların tespiti ve kullanıcıların kripto alanını daha iyi anlamasına yönelik uygulamalar geliştirmek gibi çeşitli projelerle önümüzdeki dönemlerde bu kullanım alanlarının artabileceğini düşünüyor.

  • Finans dünyasında gerçek bir değişim için InvestingPro ile tanışın! Borsa verilerinden uygun fiyatlara, sağlık durumu analizlerinden profesyonel grafiklere kadar her şey başarıya giden yolda size rehberlik etmek için burada. Özel indirim kuponlarımızla seçtiğiniz planda %60’a varan avantajlardan yararlanabilirsiniz. 2 yıllık abonelik için INVTROZEL2 koduyla 31 Ocak’a kadar bu fırsattan yararlanın. Çünkü mükemmel yatırım harika araçlarla başlar. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

Ethereum kurucusu kripto alanında yapay zeka gelişimini sabırsızlıkla bekliyor

Yapay zekanın kripto alanında kullanımının artmasının olumlu yönlerine değinen Buterin, geliştirilecek yeni uygulamalarla piyasadaki likiditenin artmasına yardımcı olmak ve dolandırıcılığın önlenmesi gibi faydalarını vurguladı.

Öte yandan Vitalik Buterin, yapay zeka Zamanla bazı risklerin de artacağını kabul ediyor. Bu riskler arasında yapay zekanın açık kaynaklı kripto cüzdanlarda kullanılması da yer alıyor. Buterin, kötü niyetli kişilerin kodları inceleyerek yapay zeka savunmalarını aşabilecek saldırılar geliştirme olasılığını önemli bir risk olarak görüyor.

Sonuç olarak Vitalik Buterinyapay zekanın kripto endüstrisi için bir devrim olduğuna ve geliştiricilerin kripto alanında yapay zeka kullanım örneklerini keşfetmesi gerektiğine inanıyor.

InvestingPro ile Yatırımlarınızı Zirveye Taşıyın!

InvestingPro ile borsa verileri, gerçeğe uygun değer, sağlık durumu ve profesyonel grafikler dahil, yatırımlarınızdan yararlanmanıza yardımcı olacak tüm araçlara erişin! InvestingPro’yu seçtiğiniz plana göre %60’a varan indirimle almak için indirim kuponlarımızı kullanabilirsiniz. Yıllık abonelik için INVTROZEL1A kodunu kullanabilirsiniz. 31 Ocak tarihine kadar geçerlidir. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

polateli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu