Haber

Merakla beklenen Avatar oyunundan ilk oynanış görüntüleri geldi!

Geçtiğimiz aylarda birçok oyun üst üste iptal edildi. Ubisoft ünlü film serisi Avatar’ın oyununu yapıyor. Avatar: Frontiers of Pandora adlı bu yapımın yakın zamanda çıkması beklense de henüz elimizde çok fazla bilgi yok. Bugün güvenilir bir sızıntı kaynağı Avatar oyununun ilk oynanış görüntülerini paylaştı. Gelin haberin detaylarına birlikte göz atalım.

AVATAR: PANDORA’NIN SINIRLARINDAN İLK GÖRÜNTÜ

Genel olarak Ubisoft Rainbow Six Siege oyununun içeriğini sızdıran Twitter kullanıcısı ScriptLeaksR6, şirketin geliştirdiği yaklaşan Avatar oyunundan bir görsel paylaştı. Paylaşılan görsel, oyunun birinci şahıs nişancı olacağını doğrularken, fotoğrafta dev bir makine de yer alıyor. Ayrıca ScriptLeaksR6, çok yakında UbisoftAvatar: Frontiers of Pandora’nın oynanış görüntülerini paylaşacağını belirtti.

Avatar: Frontiers of Pandora’nın başlangıçta, ilk kez geçen Aralık ayında vizyona giren Avatar: The Way of Water filmine yakın bir tarihte vizyona girmesi planlanmıştı. Bu değil Ubisoft oyunu 2023 yılına erteledi. Şimdilik resmi bir çıkış tarihi verilmese de tezlere göre Ubisoft ön sipariş sayfasını ve promosyonları çoktan hazırladı. Bu yüzden yakında bir çıkış tarihi görürsek sürpriz olmaz.

Avatar Frontiers of Pandora, Xbox Series X/S, PS5, PC ve Luna için birinci şahıs, açık dünya aksiyon-macera oyunudur. Massive Entertainment ve The Division serisinin arkasındaki stüdyo Lightstorm Entertainment ile birlikte çalışan yapım, Ubisoft’u zor günlerinden kurtarmayı amaçlayacak.

Ayrıca ScriptLeaksR6’nın haberine göre Ubisoft+, Nisan ayında Xbox’a gelecek. Şirket, bu hizmetin Ocak 2022’de Xbox’a geleceğini söyledi ancak bu uzun süredir gerçekleşmedi. Bu hizmet PlayStation tarafında Premium ve Extra kullanıcılarına sunuluyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu