Haber

Manisa 19 Mayıs Stadyumu Yenilenerek Hizmete Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaklaşık iki yıldır yenileme çalışmaları devam eden Manisa 19 Mayıs Stadı’nda çalışmalar tamamlandı. 3 yıldır müsabakaların oynanmadığı Manisa 19 Mayıs Stadyumu, 15 bin kapasitesiyle yeniden Türk futboluna hizmet edecek.

1974 yılında inşa edilen ve daha önce Süper Lig’de Manisaspor ile Akhisarspor’a ev sahipliği yapan Manisa 19 Mayıs Stadı, 3 yıl aradan sonra yeniden taraftarlarla dolacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıldır yenileme çalışmaları devam eden Manisa 19 Mayıs Stadı’nda tüm tribünler kapatılarak stadın kapasitesi 15 bin kişiye çıkarıldı.

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı’nın açılış maçı, Manisa FK ile Erzurum FK arasında yarın saat 13.30’da oynanacak. Daha önce maçlarını 2 bin 626 kişi kapasiteli Mümin Özkasap Stadyumu’nda oynayan Manisa FK, artık 15 bin kişi kapasiteli Manisa 19 Mayıs Stadyumu’na ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tamamen yenilenen Manisa 19 Mayıs Stadı hakkında açıklamalarda bulunan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Yenilenen 19 Mayıs Stadı çağdaş bir görünüme sahip, harika bir çim altyapıya sahip, hibrit, Tüm drenaj sistemleri, kale arkası tribünleri kapalı ve tamamen yenilenen tribünleri, çevre düzenlemesi, seyirci giriş turnike sistemlerinin yenilenmesi, antrenman salonları, LED aydınlatmaları ile Türkiye’nin en yeni, en modern stadyumlarından biri olacak şekilde tasarlanıp yeniden tasarlandı. , skorbord sistemleri, lojmanlar ve tüm mekanik altyapı. Bu ve benzeri tesisleri Manisa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde sporun gelişmesi ve daha uygun yerlere getirilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah yenilenir. 19 Mayıs Stadı, Manisa ve Manisa sporuna faydalı olacak Bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığı Manisa 19 Mayıs Stadı, 27 Ocak Cumartesi günü açılacak “Manisa FK – Erzurumspor FK maçıyla yeniden maçlara açılacak” Maç günü saat 13.30’da oynanacak” dedi. -MANİSA

kadikoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu