Yaşam

Jennifer Lawrence ‘Açlık Oyunları’nda tekrar oynamak istiyor

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, Suzanne Collins’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Açlık Oyunları’ dizisinde Katniss Everdeen rolünü tekrar oynayabileceğini söyledi. Lawrence, Variety ile yaptığı bir röportajda kendisine teklif edilirse kesinlikle kabul edeceğini belirterek, “Katniss bir şekilde hayatıma geri dönerse yüzde 100 varım” dedi.

Ntv’nin haberine göre serinin dört filminde başrol oynayan oyuncu, ilk kez 2012 yılında Katniss rolünü oynadı. “Açlık Oyunları” filminde ne zaman oynayacağına dair iddiaya girdi. Çekimlere başlamadan önce kendisine sorulan ilk soru “Ne kadar kilo vereceksin?” oldu. Oyuncunun kendisi olduğunu belirten oyuncu, dizinin hayranlarının baş karakter Katniss Everdeen gibi hissetmek için zayıf olmalarına gerek olmadığından bahsetti.

‘Kontrol duygumu kaybediyorum’

Oyuncu, kariyerinin ilk yıllarında hızlı bir yükseliş yaşadığını ve kontrolünü kaybettiğini söyledi. “Sanırım kontrol duygumu kaybettim. Açlık Oyunları’nın yayınlanmasıyla Oscar’ı kazandığım zaman arasında kendimi bir nesne gibi hissettim. Verdiğim her karar büyük bir grup kararı gibi geldi. Şimdi geriye dönüp baktığımda, yapamam O yılları oldukça hatırlıyorum çünkü kontrolü resmen kaybetmiştim” dedi Lawrence. .

Suzanne Collins’in romanlarından uyarlanan Açlık Oyunları serisi 4 filmden oluşuyor. Jennifer Lawrence, distopik bir dünyada geçen Capitol’de devrimin başı rolünü üstlenen Katniss Everdeen’i canlandırdı.

haberbahcesaray.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu