Yaşam

Fire Birds YENİ BÖLÜM (BÖLÜM 29) fragmanı ne zaman yayınlandı? Firebirds’ın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Ateş kuşları Her Cuma ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Firebirds 29. BÖLÜM 1. Fragmanı yayınlandı! Peki Fire Birds yeni bölümü (BÖLÜM 29) ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı? Firebirds’in yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

FIRE BIDS YENİ BÖLÜM (29. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Firebirds her cuma ATV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Firebirds’ın yeni bölümü her Çarşamba saat 20.00’de ATV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Firebirds Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

FIRE BIDS’IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, BU AKŞAM MI?

ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları her Cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Ateş Kuşları” her Çarşamba saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

FIRE BIDS OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular: İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam) , Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Fazilet Ulu (Zıpkın), Buyruk Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Cihan Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma) , Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir)

ATEŞ KUŞLARININ SORUNU NEDİR?

Sokak çocukları yirmi yaşından fazla yaşamazlar. Bunu görenlerin hayatta olduğu söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi ya cezaevi ya da mezardır. Bu çocuklardan beşi bu kadere direnmeyi başarıyor. Kendilerine “Köksüz” diyen; En büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında olan biri kız biri otistik beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bir bebek bulması ve “Köksüz”den dönüşümlerini anlatmasıyla başlayan Ateş Kuşları, “Ateş Kuşları”na; Çocukların zorluklara, acılara, her şeye rağmen kadere meydan okuma hikayeleri ele alınacak.

Alakalı haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu