Ekonomi

Türk halı sektörü İstanbul’da buluşacak

Türk halı sektörünü 5-8 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (IFM) ön plana çıkaracak olan CFE 2023 – Halı ve Döşeme Fuarı’nın resmi protokolü imzalandı.

Halıda bir dünya markası olan Türkiye’yi daha yukarılara taşımayı hedefleyen fuar, Tüyap Fuar Kümesi tarafından İstanbul Halı İhracatçıları Birliği ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği işbirliğiyle düzenlenecek.

 

Tüyap Fuar Kümesi, İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB) ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) düzenlenecek “CFE 2023 – Halı ve Parke Fuarı” için resmi protokol imzalandı. (GAHİB).

GAİB Genel Merkezi’nde düzenlenen imza töreni; Tüyap Fuarcılık Üretim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, İstanbul Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hayri Diler, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Lideri Zeynal Abidin Kaplan ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Halı ve Parke Fuarı marka fuarı olacak

Tüyap Fuarcılık Üretim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan halıcılığın İstanbul’da düzenlenecek CFE 2023 Fuarı ile bir dünya markası haline geleceğini söyledi. Ersözlü, “Bu önemli işbirliği için başta İHİB ve GAHİB’in değerli başkanları olmak üzere sektör temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Halı ve Parke Fuarı’nı hem ülkemiz hem de dünya için önemli bir marka fuarı haline getirmek için hep birlikte çalışacağız. Fuarımızın sektöre ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-cavdarhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu