Haber

Survivor’da sürpriz ayrılık: Acun Ilıcalı, ‘Bunu yapanı görmedim’ deyip yarışmacıyı kovdu

Survivor’ın son bölümünde yaşananlar ekranlara damga vurdu. Survivor’ın 10 Nisan’daki son bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında kura çekildi.

Mavi kadro yarışmacısı Merve’nin dokunulmazlık oyununda oynamaması ve forma giymemesi mecliste Acun Ilıcalı tarafından gündeme getirildi.

Merve’nin bilerek pistte oynamadığını söyleyen Ilıcalı, şunları söyledi:

“Beni öldürseler beş kişiyle çıktığım yolda o takımı zora sokacak bir şey yapmam. Bunu yapanı Survivor’da görmedim.”
“Geçen gün biliyorsun, Asena’ya çok baskı yaptım. Ve hayatta şunu öğrendim: ‘İnsan bir şey yaptıktan sonra bir sebep üretebilir.’ Sonra Asena bana ‘Beni suçluyorsun ama yarın Merve başka bir sebep bulur’ dedi. Ama hepinizin önünde Asena’ya bir şey söylemek istiyorum: Haklıydınız.”

‘Kendi kendime ders vermeyi özledim’

“Burada yaşadığım durum hayat tecrübesi. Asena’nın bana bunları yaptığını ve bir şekilde sorunun Asena’da olduğunu söyleyen Merve. Ama ben bir şeyi atladım, kendi kendime ders vermeyi özledim. İnsanlar bahane buluyor.”
“Survivor’da hep birlikte oturup Merve’yi tutmak için uğraştık. Niye çalışıyoruz? Şu an ne kadar uğraşırsanız uğraşın zorluk çekebilirsiniz ama arkadaşlarınızı rahat bırakamazsınız. Ben böyle bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Kimseyi hayal kırıklığına uğratma, mavi takımın böyle bir olay yaşamasını kabul etmiyorum.”

Sitemde adeta yer alan Acun Ilıcalı açıklamalarıyla Merve’ye “Artık bize kararını söyleyeceksin. Bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarını desteklemeye devam edecek misin yoksa böyle devam mı edeceksin?”kararını sordu.

Bunun üzerine Merve “Çemberdeyim, artık eleme adayıyım” o cevapladı. Merve grup arkadaşlarına bu durumda destek olamayacağını söylerken son sözünü Acun Ilıcalı söyledi, “Arkada meşale var almana gerek yok. Çok teşekkür ederim. Survivor’a renk kattın. Artık arkadaşlarınla ​​vedalaşmadan gidebilirsin.”söz konusu.

Acun Ilıcalı’nın hangi yarışmacıya tepki gösterdiği merak konusu oldu. Survivor’da gerginliğin nedeni bu akşam ekrana gelecek olan bölümle netlik kazanacak.

Merve’nin konseyden ayrılmasının ardından Acun Ilıcalı, mavi takım ve kırmızı takımdaki kadın yarışmacı sayısını eşitlemek için Merve’nin yerine mavi gruba bir ismin gideceğini söyledi. Acun Ilıcalı, gönüllüler kadrosuna geçen yarışmacının Asena olduğunu açıkladı. Ilıcalı Asena’nın da mavi takımda başarılı olacağını söyledi.

Merve Survivor’dan ayrıldıktan sonra eleme olup olmayacağı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı kurul sonunda bir açıklama yaptı, “Bu haftaki eleme yapıldı. Yarın ve sonra ödül oyununu oynayacaksın. Sonraki adaylıklar iptal edildi.”söz konusu.

bucakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu