Haber

Seçime 8 gün kala Erdoğan’dan ‘tatlı rekabet’ çağrısı: Siyasi husumet haline getirmeyelim

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, değerli mesajlar verdiği bir mesaj paylaştı. Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlara da çağrıda bulundu.

“SEÇİM ZAFERİNİ KAZANACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı, “Tarihimizin en önemli seçimi olan 14 Mayıs’tan Allah’ın izniyle galip çıkacağız. Bu seçimlerde kim kazanacak? 85 milyonun genci, yaşlısı, erkeği, kadını her bireyi kazanacak. Türkler. Kürtler, Araplar, Sünniler, Aleviler, toplumumuzun tüm kesimleri, Türkiye’nin tüm renkleri kazanacaktır.Hıristiyan,Yahudi,Süryani,farklı inançtaki tüm vatandaşlarımız kazanacaktır.CHP’nin yanı sıra AK Parti ve Cumhur İttifakı . Kalplerini sağa, yeterli parti, Felicity Partisi ve diğer partilere koyan vatandaşlarımız da kazanacak. Ay-yıldızlı bayrağımızı görünce huzur bulan kazanacak, Kendini güvende hisseden hemşerimiz kazanacak, Ülkemizde ve dünyada Türkiye’nin başarısı için dua edenler, yani hangi etnik kökenden olursa olsunlar kazanacaktır. köken, mezhep veya dünya görüşü, tüm Türkiye kazanacak; Yurdumuzdaki kardeşlerimiz kazanacak, mazlumlar ve mağdurlar kazanacak.”

“LÜTFEN ONA FIRSAT VERMEYİN”

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “14 Mayıs inşallah hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin bayramı olur. Bu konuda kimse karamsar olmasın, kimse karamsar olmasın. Ama kimse ülkemizin aydınlık ve müreffeh geleceğine olan inancını kaybetmesin.Özünde siyaset var.Doğada var olan tatlı rekabetin siyasi düşmanlığa dönüşmesine izin vermeyelim. bu topraklarda birliğimizi, beraberliğimizi, bin yıllık kardeşliğimizi pekiştirelim, muhabbetimizi kuvvetlendirelim, kırgınlıkları bırakalım, başka bir yüreğe inelim, Allah’ın izniyle gerisi gelir, Rabbim kardeşliğimizi daim etsin. .”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu