Haber

Öğretmenler Günü Zemin Curling Turnuvası Denizli’de Sona Erdi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Gençlik ve Sporİl Müdürlüğü ve Denizli İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Floor Curling Turnuvası sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 1 Kasım 2023’te başlayan Floor Curling Turnuvası, final maçları ve madalya töreniyle sona erdi. Denizli’de görev yapan 115 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen oldukça çekişmeli ve heyecanlı maçların son gününde büyük heyecan yaşandı.

Yarışa Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Gönüldenk, Denizli Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mehmet Uğur Karacoşkun ve Fazilet Aydın, Denizli Curling İl Temsilcisi Ersan Yılmaz Okul Müdürleri katıldı. son gün. Öğretmen aileleri ve davetliler katıldı. Alışveriş merkezine gelen vatandaşlar final yarışlarını ilgiyle izledi. Yarışmacı öğretmenlerin eşleri, çocukları ve meslektaşları da büyük destek verdi.

Yoğun geçen maçların sonunda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törende konuşan Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Gönüldenk, yarışta dereceye giren takımları tebrik ederek, emeği geçen herkese teşekkür ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Denizli Curling İl Temsilcisi Ersan Yılmaz, turnuvaya katılan tüm okullara teşekkür ederek; “İkinci kez düzenlenen Öğretmenler Günü Turnuvası’na yoğun katılım ve ilgiyi görmek memnuniyet vericiydi. Floor Curling sporunu okullara en iyi şekilde tanıttık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmaların sonunda protokol gereği dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupaları verildi. – DENİZLİ

haber-nazimiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu