Haber

Hindistan’da baba kızını ve kız arkadaşını namus cinayeti için öldürüp cesetlerini timsah dolu bir nehre attı.

Hindistan’ın Madhya Pradesh eyaletine bağlı Morena’da bir baba, kızını ve 21 yaşındaki sevgilisini namus cinayeti suçundan öldürerek timsahlarla dolu Chambal nehrine attı.

Genç çift Shivani Tomar ve Radheshyam Tomar, Morena ilçesine bağlı Ratanbasai köyünde öldürüldü. Shivani’nin ailesi, kızlarının Balupura köyünden Radheshyam ile olan ilişkisine karşı çıktı. Olay, Radheshyam’ın babasının, oğlu ve Shivani’nin birkaç gündür kayıp olduğunu ve öldürüldüğünü düşünerek polisle temasa geçmesiyle ortaya çıktı.

Morena İlçe Polis Memuru Parmal Singh Mehra’ya göre Shivani’nin babası Rajpal Singh Tomar ve Radheyshyam’ın ailesi, gencin ortadan kaybolduğunu iddia ederek Ambah karakoluna şikayette bulundu. Her iki gencin de ilk başta kaçtığı düşünülse de köyden çıktıklarını kimsenin görmediği ortaya çıktı.

Ambah bölgesindeki polis ve acil durum grubu (SDERF), Chambal Nehri’nde iki ceset bulmak için aramalarına devam ediyor. Shivani’nin babası Rajpal Singh Tomar, kızını ve Radheyshyam’ı bir arada bulduktan sonra öldürdüğünü itiraf etti ve cesetleri Chambal Nehri’ne attığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu