Haber

Göztepe için İrfan Can çekilişi

Sezon başında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Göztepe’den Üstün Lig başkanı Fenerbahçe’ye kiralık olarak giden kaleci İrfan Can Eğribayat, sarı lacivertlilerin Antalya kampındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe’nin ilk kalecisi Altay’ın sırtından sakatlanmasının ardından Villarreal, Alanyaspor ve Salernitana ile yapılan özel maçlarda şans bulan İrfan Can, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle sezonda yaptığı kurtarışlarla güven verdi.

Geçen yıl Muhteşem Lig’e veda eden Göztepe’de taraftarlarla yaşadığı gerginlik nedeniyle süresiz olarak kadrodan uzaklaştırılan İrfan Can’ın sarı lacivertlilerde yer alacağı ileri sürüldü. hazırlık döneminde satın alma opsiyonlu olarak Fenerbahçe’ye, dönem sonunda ise bonservis bedeli ile takıma kiralandı. Göztepe yönetimi, Fenerbahçe’nin 1+3 yıllığına anlaştığı 24 yaşındaki kaleci için 1 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli belirledi.

EMİR İÇİN PAZARLIK

Teknik ekibin dönem kampı başındaki raporuna göre, Fenerbahçe’nin Göztepe’ye satın alma opsiyonu olmaksızın kiraladığı stoper Emir Ortakaya’yı sarı-kırmızılılara bir yıl daha kiralayabileceği de söylendi. 18 yaşındaki Buyruk, Göztepe’de ilk 11’in yedek kulübesi oldu. İki kulüp bu dönemde yoğun görüşmeler yaptı, Fenerbahçe’den Uğur Kaan ve Buyruk İstanbul’dan İzmir’e, Göztepe’den İrfan Can ise Samandıra’ya taşındı.

– izmir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu