Haber

Bircan Bali, Özlem ve Tayyar Öz Çiftinin Sır Olarak Sakladığı Detayları Ortaya Çıkardı: “Kaç Umre Canını Acıtır?”

YouTube programında Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından mercek altına alınan Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Bircan Bali, Tayyar Bey’in neden açığa alındığını açıkladı ve çiftin arkasına saklandığı ismi ortaya çıkardı. Ayrıntılar?

Kısa sürede inanılmaz bir yükseliş yaşayan ve doğal olarak dikkat çeken Dilan ve Engin Polat, geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla tutuklanmıştı. Birkaç gün önce altınlarını harcayan ve hangi arabaya bineceğine karar veremeyen çift, şimdi Silivri cezaevinde…

Dilan ve Engin Polat tutuklandıktan sonra bunlara benzer başka sosyal medya fenomenleri de gündemimizde yer alıyor. Tıpkı Polatlar gibi bir anda zenginleşen, büyük değişimler geçiren, gözümüzün önünde lüks hayatlarını yaşayan fenomenler de var… Bunlardan biri de Hasret ve Tayyar Öz çifti.

İlk olarak Feyza Altun, “Bu çifti de incelememiz lazım arkadaşlar” diyerek yangını başlattı. Artık Dilan ve Engin Polat çifti kadar Öz çifti de konuşuluyor ve inceleniyor…

Öyle ki, mercek altına alındıklarının farkına varan Hasret ve Tayyar Öz, altınlarının geçersiz olduğunu, daha önce sahibi olduklarını iddia ettikleri üretim fabrikalarının ortağı olduklarını söylemeye, kayda değer kayıtlarını silmeye başladılar. materyalist yazılar.

Feyza Altun’un ardından açık sözlü açıklamalarıyla tanıdığımız sunucu Bircan Bali de Öz çiftini tartışmaya karar verdi.

O’ndan Akşam kanalında yayınladığı programda Öz çifti hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Bircan Bali, konuya Tayyar ve Hasret Öz’ün üretim tesislerinden girdi.

‘Daha önce ‘5 üretim tesisimiz var, 5 ayrı yerde üretim yapıyoruz’ diyorlardı. Beş üretim tesisimiz var ifadesi ne zaman değişiyor biliyor musunuz? Dilan Polat tutuklanıyor, söylemleri şöyle oluyor: ‘Bizim ortak üretim tesisimiz var, onlar da bizim yardımcı tesisimiz. Biz onlara paralarını veriyoruz, onlar da bizim için üretiyorlar. ‘Bizim sahibi değiliz’ noktasına geldi.’ Bircan Bali, “Dilan Polat’tan sonra herkesin tarihi değişti, herkes kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, o kadar çok gülüyorum ki” dedi.

Bircan Bali, daha sonra Tayyar Öz’ün neden açığa alındığını bildiğini ima ederek, durumu aileye çok yakın kaynaklardan öğrendiğini söyledi.

‘Bu beyefendinin branşı ortopedi. O sırada bir devlet hastanesinde çalışan Tayyar Öz, hasta gelip ‘Bacağımda sorun var, düzeltebilir miyiz’ diyor, ‘Bunu hallederiz’ diyor. Ama hastanın bacağını açık gösteren çekimler yapıyor.’ söz konusu.

Devam etti: “Peki sorun nedir?” Bircan Bali, hastanın başörtülü olduğunu ve Öz’ün rızası olmadan ateş edildiğinin ortaya çıkması nedeniyle açığa alındığını söyleyerek sözlerine devam etti.

‘Hasta başörtülü, hasta razı olmuyor, ailesi razı olmuyor. Hastanın ailesi bacağını tanıyor ve ‘Bize sormadan bu bacağını nasıl açıyorsun? Öncelikle etik değil, kurallarla alakası yok’ diyor ve bu nedenle Tayyar Öz uzaklaştırma cezası alıyor. Eğer bu bir yalansa, ona yalan desin ve beni de dava etsin!’ söz konusu.

Tayyar Öz: “Güzel kardeşim botoksun ne alakası var? Botoks yapamazsın, dolgu yapamazsın!” Bircan Bali, önceki gün altınlarının sahte olduğunu kanıtlamak için video çeken Özlem Öz’den bahsetmeden edemedi.

Ve görüntüdeki ‘Kuran’ detayına dikkat çekerek, ‘Dini kullanmaktan yorulmadınız. Kaç umre seni arındırır biliyor musun? “Birinci sıraya gittiniz ve iyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama günah işlediniz” dedi.

Ayrıca Instagram’da yaptığı canlı yayında, aralarında Özlem ve Tayyar Öz’ün de bulunduğu diğer sosyal medya fenomenlerinin arkasında İbrahim adında bir beyefendinin olduğunu iddia etti…

Bircan Bali’nin Hasret ve Tayyar Öz’ün sırlarını açığa çıkardığı görüntü için ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu