Haber

Avcılar’da kentsel dönüşüm binasına giren hırsız suçüstü yakalandı

AVCILAR’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binadaki bir apartmana gizlice giren zanlı, camları ve petekleri sökmeye çalışırken suçüstü yakalandı. ‘Açık hırsızlık’ suçundan Avcılar Polis Karakolu’na götürülen zanlı hakkında işlem başlatıldı.

Merkez Mahallesi Pınar Caddesi üzerinde bulunan bir bina kentsel dönüşüm kapsamında boşaltıldı. Binanın alt katında giyim mağazası bulunan Ali Cebotari, üst katta pencere olmadığını görünce durumu ev sahibi Mehmet Sebih Ebinç’e bildirdi. Ebinç ve esnaf Ali Cebotari evini incelemeye geldiklerinde apartman kapısından içeri giren bir kişinin camları ve petekleri sökmeye çalıştığını gördü. Suçüstü yakalanan zanlı, cam çerçevesini elinde, çantayı da sırtında bırakarak kaçtı. Cebotari ve Ebinç, kaçan zanlıyı bir süre kovaladı. Menekşe Sokak’ta ayağı kayarak düşen zanlı yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Zanlı, Avcılar Polis Merkezi’ne götürülürken, olay yerine bıraktığı çantasında 12 adet tornavida, 4 adet pense, 2 adet kerpeten, 3 adet sökme anahtarı, budama makası, 2 adet bıçak ve 1 adet makas bulundu.

sivrihisar-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu