Haber

Amatör Spor Kulüpleri Bilgilendirme Yazılım Sistemi Kocaeli’de Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte amatör sporKulüplerin spor verilerinin toplanması amacıyla geliştirilen Amatör Spor Kulüpleri Bilgi Yazılım Sistemi (Sportactive) faaliyete geçirildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kulüp başkanları ve yöneticilerine sistemin tanıtılması için bir restoranda toplantı düzenlendi.

Sporactive yazılım sistemi ile şehirde faaliyet gösteren yaklaşık 600 amatör spor kulübünün spor verilerinin tek kaynaktan kullanılması hedeflenmektedir.

Her kulübün yetkilisi “sporatif.kocaeli.bel.tr” sitesine giriş yaparak kulüp lideri, yönetim kurulu, antrenörler, gruplar, sporcular, tesisler, kulüp ve sporcu başarısı gibi çeşitli bilgileri kaydedecektir.

Sistem sayesinde kulüplerin birebir ve nakdi yardım talepleri Büyükşehir Belediyesi’ne iletilerek hızlı sonuç alınabilecek.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Lideri Murat Aydın ve kulüp liderleri katıldı.

simav-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu