Yaşam

Ali Burak Ceylan Depremzede Ailesini Konağa Yerleştirdi

Kalp Atısı dizisinin güzel oyuncusu Ali Burak Ceylan’ın, geçen yıl düşürdüğü cüzdanını bulup kendisine teslim eden öğretmen Muhammed I.’ye yaptığı yardım aylar sonra ortaya çıktı.

Ali Burak Ceylan’ın, 6 Şubat depreminde evleri yıkılan öğretmen ve ailesi için İstanbul’da konak kiraladığı ve aylardır kirasını ödediği ortaya çıktı.

Ceylan, “Onlarca yardımsever insanla birlikte yaptık, ben örgütün sadece görünen yüzüydüm.” söz konusu.

Ali Burak Ceylan

Depremden sağ kurtulan öğretmen Muhammed I., geçen yıl cüzdanını bulduğu oyuncunun deprem sonrasında kendilerine yardım ettiğini ve konak kiraladığını söyledi. Oyuncunun isteği üzerine ismi açıklanmayan Muhammed I’e yardım eden kişinin Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı.

Zor zamanlarında aldığı yardımları anlatan Muhammed I, şöyle konuştu: “Adıyaman’da öğretmen olarak çalışıyorum. Sömestr tatilinde ailemle birlikte İstanbul’a geldim. Akşam Üsküdar’da bir cüzdan buldum. İnternetten araştırdım ve cüzdanın sahibinin oyuncu olduğunu öğrendim. Kendisine sosyal medyadan ulaşamadım. Daha sonra sahibi olduğu yapım şirketinin internet sitesinden telefon numarasına ulaştım. Bana hediye vermek istedi ama kabul etmedim. “Başınız belaya girerse beni arayın” dedi.

Ali Burak Ceylan

12 saat sonra deprem oldu

“Yaşananlardan sonra 5 Şubat’ta Adıyaman’a döndüm. 12 saat sonra deprem oldu. Benim evim yıkılmadı ama bazı akrabalarım enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. 10 yakınım vefat etti. Teyzelerimin, amcamların evleri yıkıldı. Daha sonra oyuncuyu aradım. Teşekkür ederiz, bize yardımcı oldu. 4 ailenin elinden tuttu. Bebek mamasından bebek bezine kadar her şeyi satın aldılar. “Artık yavaş yavaş yerleşip evlerini terk eden insanlar var.” söz konusu.

Muhammed I., oyuncunun isteği üzerine ismini açıklamadı. Depremden etkilenen aileye yardım eden kişinin oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu