Haber

Akşener: Bizim için değişen bir şey yok!

ANKARA (İGFA) –İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin küme toplantısı gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Akşener, CHP’deki değişime ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, CHP’deki değişimi değerlendirerek, adaylık krizinde 6 kişilik masada yaşananlara dikkat çekti.

CHP kurultayında Türk sağına çok fazla hakaret edildiğini belirten Akşener, “Hançer edebiyatı, İYİ Parti’ye yönelik eleştiriler havada uçuşuyordu. Ve tüm bunlar seyirciler tarafından büyük bir coşkuyla alkışlandı.”

Akşener, “Bizim için hiçbir şey değişmedi! Biz, değişimin yeni şampiyonları, onların bugün söyleyebildiği cümleleri tam 8 ay önce yapmıştık. Üstelik onları ne kendimizi ne de partimizi düşünmeden kurmuştuk. Türk milletinin kötü kaderini değiştirmektir. Onun için o gün üzerimize duvar örenlerin bugün bize anlatacakları bundan sonra bizi ilgilendirmez.” dedi.

“EL KALTANIN ELİNİ KIRACAĞIM”

“Altı kişi arasında açıkça konuşan kişi benim” diyen Akşener, “Buna karşılık ölen annem lanetlendi. Madem ben orada değilim, kimin hançerleri orada? Sırtımda hançer yok. Yapacağım.” El kaldıranın elini kırın.Bizim dışımızda herkese selam gönderilmiştir.Aslında bir araya gelmenin bir güç göstergesi olduğunu bilen sadece oydu.Bundan sonra yapmayacağız. kendimizden başkasına kefil olmak. İsteseniz bile o ben olmayacağım. Kişisel başarı siyasetlerini ve ittifak halinde paketlenen çıkar çıkarlarını birer birer yok edeceğiz. Bize GÜZEL’imizi kurmamızı sağlayan inadımız budur. Parti, ülkede bizi sokak sokak gezdirdi, durmamızı yasakladı.” dedi.

“İYİ PARTİ BELEDİYELERİNDE şüpheli iş olmayacak”

Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Partili belediyelerde şüpheli işlerin olmayacağının altını çizdi.

“Yönettiğimiz belediyeler bağımsız denetim şirketleri tarafından denetlenecek” diyen Akşener, şöyle konuştu: “Tüm ihaleler şeffaf ve mühürlü zarf usulüyle yapılacak. Özellikle büyükşehirlerimizi çağın gereklerine göre yeniden tasarlayacağız. Trafik altyapısını yeni nesil ulaşım çözümlerini destekleyecek şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Şarj istasyonlarını ve ana yolları genişleteceğiz. Ayrıca otonom sürüşe uygun hale getireceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu